SanoKardio är ett kosttillskott för normal hjärtfunktion och mot oxidativ stress*. Kosttillskottet tas som ett komplement till din normala kost. Det innehåller det prisvinnande tomatextraktet Lycored Nutrient Complex som utvinns ur näringsrika tomater. Extraktet kombineras sedan med tiamin.

Genom att kombinera naturlig näring med rigorösa kliniska tester och patenterade processer, är SanoKardio en produkt baserad på klinisk forskning.

  • För normal hjärtfunktion nu och på sikt.*
  • Kombinerar karotenoider, såsom lykopen, från tomat med växtsteroler för optimal synergieffekt.
  • Tomaterna är av noggrant utvald sort, de kontrolleras rigoröst och odlas på egna gårdar.
  • Alla ingredienser är standardiserade och generellt erkänt säkra enligt GRAS (Generally Regarded As Safe). GRAS utgör en standard från FDA (Food & Drug Administration). FDA är den amerikanska motsvarigheten till livs- och läkemedelsverket.
  • En liten kapsel om dagen räcker. Näringsinnehållet motsvarar ca 6 stora tomater av högsta kvalitet.
  • Baserad på klinisk forskning. Flera extraktspecifika studier som visar säkerhet och effekt. Inga kända sidoeffekter.

Vill du prova SanoKardio, klicka här för fraktfri leverans direkt hem i brevlådan.

Vad är karotenoider?

En grupp organisk fettlösliga närings- och färgämnen som förekommer naturligt i växter. Lykopen är en karotenoid som det finns särskilt mycket av i tomater. Lykopen är bland de mest kända karotenoiderna.

Vad är växtsteroler?

Växtsteroler finns i alla livsmedel av vegetabiliskt ursprung, där de fungerar som strukturella komponenter i cellmembranen. Växtsteroler i mat konkurrerar med kolesterol vid upptag i tarmen.

* SanoKardio innehåller tiamin och E-vitamin. Tiamin bidrar till normal hjärtfunktion och energiomsättning. E-vitamin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Prova SanoKardio!

SanoKardio® är ett kosttillskott för god hjärthälsa* – baserad på klinisk forskning. Prenumerera idag och få 15% rabatt.

♥   Fri frakt på allt   ♥   Ingen bindningstid   ♥   Prenumerera och få 15% rabatt