Lycored Nutrient Complex – Ett prisvinnande tomatextrakt

Vi är stolta som tuppar! Tomatextraktet, Lycored Nutrient Complex, som ingår i SanoKardio vann 2016 en internationellt högt ansedd utmärkelse. I konkurrens med flera andra tävlanden utnämndes tomatextraktet till bästa produkt i kategorin ”Heart Health”. Ett prisvinnande tomatextrakt.

Alla tävlanden bedömdes utifrån ett antal olika parametrar, däribland validerad forskning, verklig innovation och övertygande vetenskap. Utan seriös forskning, goda kliniska resultat och en unik produktfördel vinner man inga sådana utmärkelser.

Vad är Nutra Ingredients Awards?

Nutra Ingredients Awards är en årligen återkommande internationell tävling som belönar företag för sina ansträngningar inom egenvårdsindustrin. Priset kan jämföras med filmbranschens Oscarsutnämningar för bästa film.

Vad finns i Lycored Nutrient Complex?

Det patenterade tomatextraktet kombinerar växtsteroler och karotenoider (däribland lykopen, fytoen, fytofluen och betakaroten) med tokoferoler och tillvaratar och förstärker tomaternas bästa egenskaper. Ingredienserna är noggrant utvalda för att de tillsammans skapar en unik synergieffekt. Det betyder att ingredienserna tillsammans gör mer nytta än vad de skulle göra var för sig.

Jordnära ingredienser, forskningsdrivna resultat

Vårt tomatextrakt är baserat på klinisk forskning. Ett stort antal studier har utförts på karotenoiders aktiva mekanismer. Lycored Nutrient Complex goda effekt har bevisats i ett flertal extraktspecifika kliniska studier. Dessa visar även att det inte finns några kända sidoeffekter.

GRAS – Generally Regarded As Safe

Alla ingredienser i tomatextraktet är standardiserade och generellt erkänt säkra enligt GRAS. GRAS utgör en standard från FDA (Food & Drug Administration). FDA är den amerikanska motsvarigheten till livs- och läkemedelsverket.

1 liten kapsel för hjärtat*

Näringsinnehållet i 1 kapsel SanoKardio motsvarar ca 6 stora solmogna tomater av högsta kvalitet. Det kan vara svårt att i handeln få tag på grönsaker med fullgott näringsinnehåll. Allt för stort fokus läggs tyvärr många gånger på att få fram snabbväxande grönsaker, vilket ofta leder till att näringsämnen går förlorade i processen. Om detta kan du läsa mer här.

1 kapsel SanoKardio om dagen ger dig näringsämnen från tomat i en mängd som är svårt att få i sig genom vanlig konsumtion – och bra förutsättningar för en god hjärthälsa.*

Vill du prova SanoKardio?

* SanoKardio innehåller tiamin och E-vitamin. Tiamin bidrar till normal hjärtfunktion och energiomsättning. E-vitamin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Drick rätt och må bra

Vad du dricker kan göra stor skillnad för att hjärtat ska må bra. För mycket söta drycker leder lätt till...

Lyssna till ditt hjärta!

Hjärtat är ett fantastiskt organ. Under en genomsnittlig livstid slår hjärtat uppskattningsvis 2,5 miljarder...

Prova SanoKardio!

SanoKardio® är ett kosttillskott för god hjärthälsa* – baserat på klinisk forskning. Vi erbjuder flera olika köpalternativ.

Drick rätt och må bra

Vad du dricker kan göra stor skillnad för att hjärtat ska må bra. För mycket söta drycker leder lätt till...

Lyssna till ditt hjärta!

Hjärtat är ett fantastiskt organ. Under en genomsnittlig livstid slår hjärtat uppskattningsvis 2,5 miljarder...

Du kanske också gillar ...

♥   Fri frakt på allt   ♥   Ingen bindningstid   ♥   Prenumerera och få första förpackningen gratis
0