SanoKardio – för hjärtats normala funktion samt mot oxidativ stress*

SanoKardio – För god hjärthälsa*

SanoKardio är ett kosttillskott för normal hjärtfunktion och mot oxidativ stress*. Kosttillskottet tas som ett komplement till din normala kost. Det innehåller det prisvinnande tomatextraktet Lycored Nutrient Complex som utvinns ur näringsrika tomater. Extraktet kombineras sedan med tiamin.

Tomatextraktet i SanoKardio har genomgått rigorösa kliniska tester, varav flera har publicerats i vetenskapliga tidskrifter. Dessutom finns omfattande dokumentation gällande karotenoiders aktiva mekanismer. SanoKardio bygger på den ackumulerade kunskap som finns och vi kan därför med stolthet konstatera att det är en produkt baserad på klinisk forskning.

Tomat är en källa till många viktiga näringsämnen. Ett exempel är lykopen, det kanske mest välkända och väldokumenterade innehållet i tomat. Vårt standardiserade tomatbaserade extrakt, Lycored Nutrient Complex, kombinerar växtsteroler och karotenoider, såsom lykopen och betakaroten och tar tillvara tomatens bästa egenskaper.

Nyckelpunkter för SanoKardio

  • För normal hjärtfunktion nu och på sikt.*
  • Kombinerar karotenoider, såsom lykopen, från tomat med växtsteroler för optimal synergieffekt.
  • Tomaterna är av noggrant utvald sort, de kontrolleras rigoröst och odlas på egna gårdar.
  • Alla ingredienser är standardiserade och generellt erkänt säkra enligt GRAS (Generally Regarded As Safe). GRAS utgör en standard från FDA (Food & Drug Administration). FDA är den amerikanska motsvarigheten till livs- och läkemedelsverket.
  • Endast kapsel om dagen.
  • Kapslarna är små och lätta att svälja och har ingen eftersmak. Näringsinnehållet motsvarar ca 6 stora tomater av högsta kvalitet.
  • Baserad på klinisk forskning. Flera extraktspecifika studier som visar säkerhet och effekt. Inga kända sidoeffekter.

Vill du prova SanoKardio, klicka här för fraktfri leverans direkt hem i brevlådan.

Vad är karotenoider?

En grupp organisk fettlösliga närings- och färgämnen som förekommer naturligt i växter. Lykopen är en karotenoid som det finns särskilt mycket av i tomater. Lykopen är bland de mest kända karotenoiderna.

Vad är växtsteroler?

Växtsteroler finns i alla livsmedel av vegetabiliskt ursprung, där de fungerar som strukturella komponenter i cellmembranen. Växtsteroler i mat konkurrerar med kolesterol vid upptag i tarmen.

Vi är stolta över SanoKardio!

2016 vann Lycored Nutrient Complex, det i SanoKardio ingående tomatextraktet, pris som årets produkt i kategorin hjärthälsa vid Nutra Ingredients Awards i Genevé. Urvalskriterier som validerad forskning, verklig innovation och övertygande vetenskap lade grunden till det internationella erkännandet. Läs mer om detta här.

  * SanoKardio innehåller tiamin och E-vitamin. Tiamin bidrar till normal hjärtfunktion och energiomsättning. E-vitamin är en antioxidant som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och en hälsosam livsstil. 

Drick rätt och må bra

Vad du dricker kan göra stor skillnad för att hjärtat ska må bra. För mycket söta drycker leder lätt till...

Lyssna till ditt hjärta!

Hjärtat är ett fantastiskt organ. Under en genomsnittlig livstid slår hjärtat uppskattningsvis 2,5 miljarder...

Prova SanoKardio!

SanoKardio® är ett kosttillskott för god hjärthälsa* – baserat på klinisk forskning. Vi erbjuder flera olika köpalternativ.

Du kanske också gillar ...

Drick rätt och må bra

Vad du dricker kan göra stor skillnad för att hjärtat ska må bra. För mycket söta drycker leder lätt till...

Lyssna till ditt hjärta!

Hjärtat är ett fantastiskt organ. Under en genomsnittlig livstid slår hjärtat uppskattningsvis 2,5 miljarder...

♥   Fri frakt på allt   ♥   Ingen bindningstid   ♥   Prenumerera och få första förpackningen gratis
0