Hjärt- och kärlsjukdom är den i särklass vanligaste dödsorsaken i Sverige, och hela västvärlden. Det finns dock, tack och lov, mycket man kan göra på egen hand för att minska risken. Som 3-barnsmamma och praktiserande psykolog lever jag ett stundtals hektiskt liv.

Via mitt yrke, och självklart mina livserfarenheter, har kopplingen mellan emotionell balans och fysiskt välmående blivit uppenbar. Det är helt enkelt så att om man mår bra i själen ökar sannolikheten att även kroppen mår bra.

Jag lyssnade på mitt hjärta och bestämde mig för att börja äta SanoKardio, det är ett beslut jag är glad för. Det känns bra, och det är enkelt, att ta en liten kapsel SanoKardio om dagen. Det är dessutom tryggt att veta att tomatextraktet i SanoKardio blev årets produkt i sin kategori på Nutra Ingredients Awards så sent som 2016.

SanoKardio är ett kosttillskott som innehåller ett standardiserat och patenterat extrakt som utvinns ur näringsrika tomater. Extraktet kombineras med tiamin, en viktig vitamin som bidrar till normal hjärtfunktion. SanoKardio innehåller även E-vitamin, en antioxidant som bidrar till att skydda kroppens alla celler mot oxidativ stress.

Jag rekommenderar SanoKardio varmt. Gör som jag, prova du med! 

Catrin Hornbek

Ålder: 49 år
Bor: Vellinge
Familj: 3 barn
Gör: Psykolog
Intressen: Allt man kan göra och njuta av tillsammans med familj och vänner.

Prova SanoKardio!

SanoKardio® är ett kosttillskott för god hjärthälsa* – baserad på klinisk forskning. Prenumerera idag och få 15% rabatt.

♥   Fri frakt på allt   ♥   Ingen bindningstid   ♥   Prenumerera och få 15% rabatt