Efter en karriär i restaurangbranschen med extremt hårt arbete, och dessvärre en osund livsstil, tappade jag till slut orken. Jag förstod då att en total förändring krävdes för att hitta tillbaka till ett mer harmoniskt och hälsosammare liv. Lyckligtvis fick jag möjlighet att ge mig in i hälsobranschen genom att starta en hälsobutik. Till butiken strömmade människor med olika besvär, och tillfredsställelsen i att kunna hjälpa dem var enorm. Detta ville jag fortsätta med!

– Jag förstod snabbt hur viktigt det är att leva sunt, att röra på sig regelbundet och ha koll på sin kost för att bibehålla hälsan. Tyvärr är vi alltför många som äter för mycket processad mat, mat som inte är optimal ur ett näringsperspektiv och som därför kan leda till ett bristfälligt näringsintag. Nu vet jag att det finns ett flertal kvalitativa och verksamma kosttillskott som kan vara många människor till nytta.

Tony Ekeroth, VD och grundare av AptaMedica, bolaget som ligger bakom kosttillskottet SanoKardio.

Lycored Nutrient Complex

I maj 2016 besökte jag Vitafoods i Genevé, en internationell råvaru- och produktmässa för egenvårdsindustrin. Det tog inte lång tid innan jag hittade vad jag sökte, Lycored Nutrient Complex, ett ytterst väldokumenterat och patenterat extrakt gjort på näringsrika tomater. Kontakt med tillverkaren knöts direkt och i december 2016 fick AptaMedica sin första leverans av sin nya produkt, SanoKardio. På mässan 2016 vann Lycored Nutrient Complex pris som bästa produkt i sin kategori i Nutra Ingredients Awards, en i branschkretsar högt ansedd utmärkelse. Det kändes därför helt rätt!

En sund livsstil

Avgörande för en sund livsstil, och att samtidigt värna om hjärta och kärl, är en hälsosam kost och regelbunden motion. Det finns mycket man kan, och kanske även bör, tänka på för att minska risken att drabbas av besvär (länk till 5 tips). Det kan dock vara svårt att leva upp till sina mål och hinna med att alltid ta rätt beslut. För många kan det därför vara klokt att komplettera kosten med väldokumenterade och högkvalitativa kosttillskott.

SanoKardio

SanoKardio är ett kosttillskott som skall tas som ett komplement till din normala kost. Det innehåller det prisvinnande extraktet, Lycored Nutrient Complex, som utvinns ur näringsrika tomater. Extraktet kombineras med tiamin som bidrar till normal hjärtfunktion. I extraktet finns även naturligt E-vitamin. E-vitamin är en antioxidant som bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress.

Vår ambition

Vi vill vara med och påverka folkhälsan positivt, att bidra till människors välmående och underlätta för friska att förbli friska. Friskvård istället för sjukvård är något vi tycker att fler bör ägna sig åt. Hjärt- och kärlrelaterade sjukdomar drabbar väldigt många. Den typen av besvär ligger bakom de allra flesta dödsfallen både i Sverige och internationellt. Genom att erbjuda SanoKardio på marknaden försöker vi vara med och påverka positivt. Det är oerhört inspirerande att kunna bidra genom att erbjuda en högkvalitativ produkt, utan negativ miljöpåverkan, som dessutom är baserad på klinisk forskning.

Prova SanoKardio du med, jag är övertygad om att du kommer bli nöjd!

Prova SanoKardio!

SanoKardio® är ett kosttillskott för god hjärthälsa* – baserad på klinisk forskning. Prenumerera idag och få 15% rabatt.

♥   Fri frakt på allt   ♥   Ingen bindningstid   ♥   Prenumerera och få 15% rabatt